Carte de oaspeți

Consemnează impresia ta (sugestia, critica) despre aceste pagini:

    

 

 

 

 

Mesaje anterioare arhivate:

 


Nume:
Țara: Romania

Data: 5 Jul 2014

7:11 PM Am dorit sa revad definitia si ceva consideratii despre "sofisme". Dupa ce am citit cele cateva randuri asociate primelor pozitii chiar de pe lista initiala oferita de motorul Google, mi-a atras atentia, nu mai stiu prin ce, link-ul catre blog-ul tau. Am intrat fara ezitare si sunt multumit ca s-a intamplat asa. Sunt cateva minute, poate 15, de atunci. Sunt oarecum surprins ca am inceput sa scriu aici, constient fiind ca as putea sa ma mai uit peste blog inainte, parca mi-ar fi frica sa nu-mi pierd aceasta prima impresie. De la primele randuri am remarcat claritatea formularilor si, plecand de aici, desi asta n-ar trebui sa fie nici pe departe suficient, am avut impresia neta ca am dat peste ..."ceva". Alte cateva ecrane citite cu interes crescand....las' ca termin mai tarziu....cum se cheama blogul asta? Exegeza biblica? Oooo! ..cine-i autorul? Click pe Autorul. N-am aflat. Dar sunt incantat. Ma intorc, am speranta sa mai lamuresc din ezitarile "ultimului deceniu" (propriu). Mutumesc! Si felicitari! Scuze pentru tutuire, sunt tentat sa corectez si totusi las textul asa, la cald, needitat, ca sa zic asa!


Nume: Paul
Țara: SUA

Data: 22nd April 2014

5:36 PM Impresia mea este că acest site este de o valoare excepțională, răspunde la multe întrebări la care frații din biserici, în marea lor majoritate, nu sunt în stare să răspundă pentru că nu cunosc: nici Scripturile și nici Puterea lui Dumnezeu. Mi-ați confirmat scumpe frate că Domnul Isus a fost răstignit într-o Joi.


Nume:
Țara: Romania

Data: 16th Apr 2014

7:23 AM Mulțumesc! Mi-ai făcut un bine. Domnul să te răsplătească!


Nume: unknown;
Data: 1 January 2013

9:49 PM Doresc să vă salut intenția acestui site, și mărturiresc că prin citirea integral și meditarea asupa celor scrise în pagina "Babilonul Cel Mare" am ajuns la concluzia că în final ați fost hotărâtor în formarea și definirea gândurilor mele asupra celor scrie acolo.
Am o cultură generală despre biblie și o latură în ceea ce privește cunoașterea biblică, am urmărit pasajele de referința date de dvs. și am fost uimit de claritatea mesajului și a imparțialității care o impune cuvântul "exegeza".
Am citit și explicarea cuvântului "Exegeza" și scopul siteului, de aceea vă felicit și mă bucur că v-am găsit așa ușor prin indexarea google.
Vă încurajez să mai scrieți astfel de articole, deoarece am văzut că în pagina "Babilonul Cel Mare" a siteului în final scrie că VA URMA...(alte articole, sau mențiuni referitoare la acel text).
Deci din partea mea vă doresc la Mulți Ani și dați bice și mai departe.
Super încântat.
PS. (Yes: Bookmark DONE)

 

  Mulțumesc pentru aprecieri. Și eu îmi doresc să reiau cândva scrisul. 


Nume: maria

Când te cucereste dragostea Lui nu mai poti trãi fãrã El si este asa de minunat când te lasa sã-L descoperi!


Nume: Caspriac Florin
Data: February 2, 2011
Am citit articolul privitor la sofisme și mi s-a părut extraordinar. Felicitări!


Nume: Ioan Popa Baciu
Data: January 15, 2011
Cu mulțumiri, fii binecuvântat pentru efort și dorința ta!


Nume: Nicu; E-mail: lugojnicolae@live.com;
Data: Tuesday, January 5, 2010
14:30:35 Felicitări pentru realizarea acestui site. Chiar dacă nu sunt de acord cu toate ideile, există un lucru pe care îl avem în comun sau ar trebui să-l avem cu toții, și anume ISUS CRISTOS, aici e puterea credinței.


Nume: mihaela; E-mail: mirel.venter@yahoo.com;
Data: Sunday, November 8, 2009
23:24:24 Am intrat de curând aici și ce am găsit mi s-a părut interesant. Referitor la subiectul "A murit Isus într-o zi de vineri?", nu am găsit explicată neconcordanța aparentă care este în Ioan 19:14: "Era ziua Pregătirii Paștelor cam pe la ceasul al șaselea". Mă refer la schița făcută la finalul textului. Sunt interesată să aflu mai multe dacă știți despre acest subiect. Vă mulțumesc și vă doresc ca Dumnezeu să vă ajute să fiți imparțiali și integri. Mihaela.


Nume: F. Laiu; Web: http://www.tornafratre.blogspot.com; E-mail: florin.laiu@gmail.com
Data: Sunday, September 27, 2009
13:38:58 Felicitări pentru inițiativa creării unui sit de exegeză biblică. Să dea Dumnezeu să putem crește împreună toți cei care dorim să înțelegem mai profund și cât mai imparțial Cuvântul Lui prin intermediul cuvintelor autorilor Bibliei.


Nume: cipri; E-mail: pupciprian@yahoo.com
Țara: Romania
Data: Tuesday, April 7, 2009
22:45:23 Dragă autorule, în pasajul A murit Isus într-o vineri ai scris așa: "Ziua la ei începea seara la apusul soarelui", vreau numai să îți spun că și azi ziua la ei tot așa începe nu numai atunci, cu respect.


Nume: cip; E-mail: pupciprian@yahoo.com
Tara: Germany
Data: Sunday, March 22, 2009
11:20:20 Domnul să te binecuvânteze în continuare.


Nume: jwdefender; E-mail: jwdefender@hotmail.com
Țara: Romania
Data: Thursday, November 20, 2008
12:46:04 Văd că ai multe articole pe site și pe viitor intenționez să le citesc în mod atent și critic pe toate. Deocamdată am citit cele două articole despre marea mulțime și observ că ai abordat foarte atent subiectul, iar modul de interpretare pare să fie în armonie cu Scriptura. Dacă nu te deranjează, aș dori ca după citirea fiecărui subiect, să îți trimit aprecierile mele față de ceea ce consider scriptural sau nescriptural în articolele tale. Numai bine, JWdefender


Nume: Jocuri; Web: http://www.jocuri-gratis.ro; E-mail: adi@yahoo.com
Țara: Romania
Data: Tuesday, November 27, 2007;
23:14:16 Felicitări pentru site!


Nume: alesya; E-mail: hioaraolesea@mail.ru
Țara: Moldova
Data: Sunday, January 28, 2007
17:48:58 Mă bucur că am găsit acest site în net. Și pot găsi răspunsuri la întrebările care mă frământă.


Nume: 777; E-mail: ieremia
Țara: Romania
Data: Monday, August 28, 2006
17:33:36 Toți ereticii, de-a lungul istoriei, au îmbrățișat logica și filosofia, lepădând credința, tranșând Biblia cu satârul minții lor înguste ca să-L poată contrazice pe Dumnezeu în față, convingându-se pe ei înșiși și pe cei ce-i ascultă că sunt foarte ... deștepți și... logici. Avem aici, prin acest site, dovada că nimic nu s-a schimbat în acest sens...Ia și citește: Ieremia 8:9 și pocăiește-te, omulețule deștept! Iadul va fi plin cu... străluminați din specia ta!


Nume: V; E-mail: Liviu
Țara: Romania
Data: Monday, October 24, 2005
11:30:44 Impresii foarte bune. Realizarea siteului clară și cu gust realizată. Aș vrea să citesc un articol despre religii în general. Punctele care le apropie și cele care le despart. Interesant ar fi o rubrică în care cititorii să arate ce rol are credința în viața lor. Cum îi poate ajuta credința să facă față vicisitudinilor vieții. Vă felicit pentru osteneala pe care v-ați dat-o pentru realizarea acestui site. Succes în continuare!


Nume: viorel; E-mail: vio1658@yahoo.com
Țara: United States
Data: Monday, January 10, 2005
00:00:37 Printre primele cuvinte pe care pot să ți le adresez e ca Bunul Dumnezeu să-ți lumineze inima și gândul și să fii condus în viață de inspirația divină și cuvintele din Iosua 1 cu 8; fiindcă ai ajuns să înțelegi aceste lucruri și să te îndeletnicești cu ele, nu uita de sfatul lui Pavel expus in 2 Timotei 2 cu 15 și nu te opri din munca ce ai început-o și gândestete mereu la cuvintele lui Pavel pe care le-a adresat lui Timotei în 1 Timotei 4 cu 15 și 16, fiindcă pot să te întărească mult în viața zilnică și să-ți dai seama la ce ajută efortul muncii tale! Cu stimă și respect, viorel!!!!


Nume: emil; E-mail: emilio2003tm@yahoo.es
Țara: Romania
Data: Thursday, October 28, 2004
20:51:44 Este bun site-ul, aș dori să-mi descrieți lucrarea D. Sfânt în om, modul de lucru..............?


Nume: T. Ianos; E-mail: innoire@yahoo.com
Țara: Romania
Data: Saturday, October 9, 2004;
14:07:10 Mă bucur de munca ta valoroasă. Îți doresc multe experiențe ziditoare și multe binecuvântări de la Tatăl ceresc și de la Isus Cristos. Takacs Ianos, Cluj-napoca


Nume: Thomas Ten; E-mail: thomastenacious@yahoo.com
Țara: Romania
Data: Saturday, July 31, 2004
17:34:36 Acest site este o realizare deosebită și utilă pentru a deschide mințile oamenilor. Totuși, cred că autorii se pierd în idei și cuvinte prea mult și insistă prea puțin asupra modului în care un individ poate deveni creștin și dezvolta o relație personală cu Isus și prin El cu Dumnezeu, primi spirit sfânt și dezvolta roadele spiritului sfânt. Oricum, site-ul este remarcabil și cred că unic în limba română, felicitari!


Nume: anonim; E-mail: secret
Țara: Romania
Data: Sunday, June 27, 2004
14:42:28 Interesant siteul, baftă în continuare.


Nume: 1,6; Web: unknown; E-mail: unknown
Țara: Romania
Data: Tuesday, June 15, 2004
08:19:51 Sunt botezat de un deceniu și mai bine, și asociat cu o congregație din București. Am vizitat în treacăt site-ul tău, destul de informativ, chiar dacă nu pot spune că explicațiile date acolo mi s-au părut extrem de pertinente. Mi-a plăcut ideea despre Marea Mulțime (faptul ca ea slujește în Templu după Armaghedon, nu înainte - deși faptul că și-au spălat robele ar arăta ca ea îi slujea și înainte, chiar dacă nu în Templu), și în general ești destul de bine informat. Nu mi-a plăcut pagina de linkuri, care nu-mi oferă nimic nou. Oricum, o initiativă laudabilă, pentru care te felicit!


Nume: Alin; Web: http://www.calea.3x.ro/; E-mail: calea
Țara: Romania
Data: Tuesday, June 15, 2004
08:16:25 Este un site reușit, îmi place cum arată, cât și unele articole, continuă așa (pt. webmaster)...


 

 

sus