Cartea de paspeți

Consemnează impresia ta (sugestia, critica) despre aceste pagini:

 

 

 


Date: 5 Jul 2014; Name:

Am dorit sa revad definitia si ceva consideratii despre "sofisme". Dupa ce am citit cele cateva randuri asociate primelor pozitii chiar de pe lista initiala oferita de motorul Google, mi-a atras atentia, nu mai stiu prin ce, link-ul catre blog-ul tau. Am intrat fara ezitare si sunt multumit ca s-a intamplat asa. Sunt cateva minute, poate 15, de atunci. Sunt oarecum surprins ca am inceput sa scriu aici, constient fiind ca as putea sa ma mai uit peste blog inainte, parca mi-ar fi frica sa nu-mi pierd aceasta prima impresie. De la primele randuri am remarcat claritatea formularilor si, plecand de aici, desi asta n-ar trebui sa fie nici pe departe suficient, am avut impresia neta ca am dat peste ..."ceva". Alte cateva ecrane citite cu interes crescand....las' ca termin mai tarziu....cum se cheama blogul asta? Exegeza biblica? Oooo! ..cine-i autorul? Click pe Autorul. N-am aflat. Dar sunt incantat. Ma intorc, am speranta sa mai lamuresc din ezitarile "ultimului deceniu" (propriu). Mutumesc! Si felicitari! Scuze pentru tutuire, sunt tentat sa corectez si totusi las textul asa, la cald, needitat, ca sa zic asa!


Date: 22 Apr 2014; Name: Paul;

Impresia mea este că acest site este de o valoare excepțională, răspunde la multe întrebări la care frații din biserici, în marea lor majoritate, nu sunt în stare să răspundă pentru că nu cunosc: nici Scripturile și nici Puterea lui Dumnezeu. Mi-ați confirmat scumpe frate că Domnul Isus a fost răstignit într-o Joi.


Date: 16 Apr 2014; Name:

Mulțumesc! Mi-ai făcut un bine. Domnul să te răsplătească!


Date: 1 Jan 2013; Name:

Doresc să vă salut intenția acestui site, și mărturiresc că prin citirea integral și meditarea asupa celor scrise în pagina "Babilonul Cel Mare" am ajuns la concluzia că în final ați fost hotărâtor în formarea și definirea gândurilor mele asupra celor scrie acolo. Am o cultură generală despre biblie și o latură în ceea ce privește cunoașterea biblică, am urmărit pasajele de referința date de dvs. și am fost uimit de claritatea mesajului și a imparțialității care o impune cuvântul "exegeza".

Am citit și explicarea cuvântului "Exegeza" și scopul siteului, de aceea vă felicit și mă bucur că v-am găsit așa ușor prin indexarea google. Vă încurajez să mai scrieți astfel de articole, deoarece am văzut că în pagina "Babilonul Cel Mare" a siteului în final scrie că VA URMA...(alte articole, sau mențiuni referitoare la acel text). Deci din partea mea vă doresc la Mulți Ani și dați bice și mai departe. Super încântat.

PS. (Yes: Bookmark DONE)

***Mulțumesc pentru aprecieri. Și eu îmi doresc să reiau cândva scrisul.***


Date: 14 Aug 2012; Name: maria;

Când te cucereste dragostea Lui nu mai poti trăi fără El si este asa de minunat când te lasa să-L descoperi!


Date: 2 Feb 2011; Name: Caspriac Florin;

Am citit articolul privitor la sofisme și mi s-a părut extraordinar. Felicitări!


Date: 15 Jan 2011; Name: Ioan Popa Baciu;

Cu mulțumiri, fii binecuvântat pentru efort și dorința ta!


Date: 6 Mar 2010; Name: Ella;

Vederile tale sunt mai greu de potrivit cu doctrinele cunoscute, dar nu și imposibile. "Cine are ochi de văzut să vadă", Ieri abandonasem "termenii" și trecusem la alt articol "Fiara stacojie" .Să știi că încerc să pătrund prin ce expui, este foarte interesant de studiat. Iar faza cu Satan persoane umane, crede-mă că îți dau suficientă dreptate.Și destulă :). Să fii convins că am să intru destul de des pe site, pentru că mi-ai dat suficiente motive, iar despre ce doresc să cred și despre convingeri, cred că nimeni nu îmi poate impune ce să cred și cum să cred, desi trendul impune "ochelari de cal", ca să dau o notă mai amuzantă randurilor mele. GOD BLESS YOU !


Date: 5 Jan 2010; Name: Lugoj Nicolae;

Felicitări pentru realizarea acestui site. Chiar dacă nu sunt de acord cu toate ideile, există un lucru pe care îl avem în comun sau ar trebui să-l avem cu toții, și anume ISUS CRISTOS, aici e puterea credinței.


Date: 8 Nov 2009; Name: mihaela;

Am intrat de curând aici și ce am găsit mi s-a părut interesant. Referitor la subiectul "A murit Isus într-o zi de vineri?", nu am găsit explicată neconcordanța aparentă care este în Ioan 19:14: "Era ziua Pregătirii Paștelor cam pe la ceasul al șaselea". Mă refer la schița făcută la finalul textului. Sunt interesată să aflu mai multe dacă știți despre acest subiect. Vă mulțumesc și vă doresc ca Dumnezeu să vă ajute să fiți imparțiali și integri. Mihaela.


Date: 27 Sep 2009; Name: F. Laiu;

Felicitări pentru inițiativa creării unui sit de exegeză biblică. Să dea Dumnezeu să putem crește împreună toți cei care dorim să înțelegem mai profund și cât mai imparțial Cuvântul Lui prin intermediul cuvintelor autorilor Bibliei.


Date: 7 Apr 2009; Name: cipri;

Dragă autorule, în pasajul A murit Isus într-o vineri ai scris așa: "Ziua la ei începea seara la apusul soarelui", vreau numai să îți spun că și azi ziua la ei tot așa începe nu numai atunci, cu respect.


Date: 22 mar 2009; Name: cip;

Domnul să te binecuvânteze în continuare.


Date: 20 Nov 2008; Name: jwdefender;

Văd că ai multe articole pe site și pe viitor intenționez să le citesc în mod atent și critic pe toate. Deocamdată am citit cele două articole despre marea mulțime și observ că ai abordat foarte atent subiectul, iar modul de interpretare pare să fie în armonie cu Scriptura. Dacă nu te deranjează, aș dori ca după citirea fiecărui subiect, să îți trimit aprecierile mele față de ceea ce consider scriptural sau nescriptural în articolele tale. Numai bine, JWdefender


Date: 28 Jan 2007; Name: alesya;

Mă bucur că am găsit acest site în net. și pot găsi răspunsuri la întrebările care mă frământă.


Date: 28 Aug 2006; Name: ieremia;

Toți ereticii, de-a lungul istoriei, au îmbrățișat logica și filosofia, lepădând credința, tranșând Biblia cu satârul minții lor înguste ca să-L poată contrazice pe Dumnezeu în față, convingându-se pe ei înșiși și pe cei ce-i ascultă că sunt foarte ... deștepți și... logici. Avem aici, prin acest site, dovada că nimic nu s-a schimbat în acest sens...Ia și citește: Ieremia 8:9 și pocăiește-te, omulețule deștept! Iadul va fi plin cu... străluminați din specia ta!


Date: 24 Oct 2005; Name: Liviu;

Impresii foarte bune. Realizarea siteului clară și cu gust realizată. Aș vrea să citesc un articol despre religii în general. Punctele care le apropie și cele care le despart. Interesant ar fi o rubrică în care cititorii să arate ce rol are credința în viața lor. Cum îi poate ajuta credința să facă față vicisitudinilor vieții. Vă felicit pentru osteneala pe care v-ați dat-o pentru realizarea acestui site. Succes în continuare!


Date: 10 Jan 2005; Name: viorel;

Printre primele cuvinte pe care pot să ți le adresez e ca Bunul Dumnezeu să-ți lumineze inima și gândul și să fii condus în viață de inspirația divină și cuvintele din Iosua 1 cu 8; fiindcă ai ajuns să înțelegi aceste lucruri și să te îndeletnicești cu ele, nu uita de sfatul lui Pavel expus in 2 Timotei 2 cu 15 și nu te opri din munca ce ai început-o și gândestete mereu la cuvintele lui Pavel pe care le-a adresat lui Timotei în 1 Timotei 4 cu 15 și 16, fiindcă pot să te întărească mult în viața zilnică și să-ți dai seama la ce ajută efortul muncii tale! Cu stimă și respect, viorel!!!!


Date: 28 Oct 2004; Name: emil;

Este bun site-ul, aș dori să-mi descrieți lucrarea D. Sfânt în om, modul de lucru..............?


Date: 9 Oct 2004; Name: T. Ianos;

Mă bucur de munca ta valoroasă. Îți doresc multe binecuvântări de la Tatăl ceresc și de la Isus Cristos.


Date: 31 Jul 2004; Name: Thomas Tenacious;

Acest site este o realizare deosebită și utilă pentru a deschide mințile oamenilor. Totuși, cred că autorii se pierd în idei și cuvinte prea mult și insistă prea puțin asupra modului în care un individ poate deveni creștin și dezvolta o relație personală cu Isus și prin El cu Dumnezeu, primi spirit sfânt și dezvolta roadele spiritului sfânt. Oricum, site-ul este remarcabil și cred că unic în limba română, felicitari!


Date: 27 Jun 2004; Name:

Interesant siteul, baftă în continuare.


Date: 15 Jun 2004; Name: 1,6;

Am vizitat în treacăt site-ul tău, destul de informativ, chiar dacă nu pot spune că explicațiile date acolo mi s-au părut extrem de pertinente. Mi-a plăcut ideea despre Marea Mulțime (faptul ca ea slujește în Templu după Armaghedon, nu înainte - deși faptul că și-au spălat robele ar arăta ca ea îi slujea și înainte, chiar dacă nu în Templu), și în general ești destul de bine informat. Nu mi-a plăcut pagina de linkuri, care nu-mi oferă nimic nou. Oricum, o initiativă laudabilă, pentru care te felicit!


Date: 15 Jun 2004; Name: Alin;

Este un site reușit, îmi place cum arată, cât și unele articole...


 

sus